Dijous, 18 d'abril de 2024
desconfinament

Tremp delimita les zones perquè els nens puguin sortir a passejar a partir de dilluns

L'ajuntament remarca que l’objectiu de les sortides “no és la realització de quedades en grup” i que s’hauran de mantenir les distàncies de seguretat

Jordi Ubach Llorens 23 d'abril de 2020 a les 09:35
L’Ajuntament de Tremp ha publicat un plànol de la ciutat on recomana les zones adequades per sortir a passejar amb els infants de fins a 14 anys a partir del proper dilluns 27 d'abril. Ho ha fet a través de les xarxes socials, des d’on recorda a la població que les condicions de la sortida de casa dels nens i nenes encara s’han de concretar oficialment. El ministre de Salut va explicar dimarts que es faria sota unes “condicions concretes" que seran detallades els pròxims dies.

No obstant, el consistori trempolí ja ha avançat que l’objectiu de les sortides “no és la realització de quedades en grup” i que s’hauran de mantenir les distàncies de seguretat entre les persones. Així mateix, l’ajuntament recorda que els pares, mares o tutors dels infants són els responsables del compliment de totes les mesures, entre les quals es recorda la necessitat de portar mascareta, excepte en el cas dels menors de 3 anys.
 
L’Ajuntament de Tremp ha delimitat la ciutat en cinc zones: la del parc urbà Flors Cirera/Sant Jaume, la de l’Estació, la del Juncar, la del Pinell i la zona del Peiró i la Costa. Segons ha explicat l’alcaldessa, Maria Pilar Cases, totes disposen d’una zona verda o espai ampli que permeti aquestes passejades i al mateix temps faciliti complir amb les mesures de seguretat establertes. 

Cases ha explicat a Pallars Digital que el plànol s’ha confeccionat conjuntament amb Protecció Civil i la Policia Local “per evitar aglomeracions” i ha ressaltat la importància que els passejos s’efectuïn “com més lluny del centre del poble sigui possible”. En referència al confinament de la població, l’alcaldessa de Tremp ha recordat que “val la pena fer un últim esforç” per evitar “tirar tota la feina feta fins ara”.


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació