Dissabte, 20 d'abril de 2024
coronavirus

VÍDEO: El Comerç Associat de Tremp crida a recolzar els comerços locals un cop s'acabi el confinament

L'associació comercial llença un vídeo on anima als veïns a consumir i fer ús dels productes i establiments de proximitat

Tomàs Garcia Espot 21 d'abril de 2020 a les 11:08

El Comerç Associat de Tremp ha fet una crida als veïns i veïnes per donar suport al comerç local tant bon punt finalitzi la crisi provocada per la Covid-19. En un vídeo, els 32 establiments de la ciutat que en formen part han volgut enviar un missatge d'esperança, assegurant que "tornarem la vida a la nostra ciutat", alhora que demanen a la població que es quedi a casa. 

En declaracions a Pallars Digital, una de les impulsores i membre de l'associació, Lina Baulies, explica que la idea de fer el vídeo sorgeix de la necessitat de "conscienciar els veïns de que tots som poble i que ens hem de solidaritzar i ser empàtics amb les dificultats que travessa el sector". En aquest sentit, Baulies recorda que "no val comprar per Internet a grans plataformes" i que "cal donar la mà als petits empresaris de proximitat". 


A més, en el vídeo es demana als comerciants que no formen part de Comerç Associat de Tremp que s'hi adhereixin. Aquesta crida ha obtingut respostes gairebé immediates, segons Baulies, que assegura que uns quants comerciants ja s'han unit a l'associació, tot i que espera que molts més ho facin ens els propers dies per tal d'aportar noves idees i contrastar opinions.  Com assegura l'entitat, “una ciutat amb les persianes baixades és una ciutat fantasma”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació