Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

El BBVA dona quatre respiradors a l'Hospital del Pallars

El banc es compromet a destinar 35 milions d'euros per lluitar contra el coronavirus

Redacció 15 d'abril de 2020 a les 14:01
El BBVA ha fet una donació de respiradors als hospitals | BBVA
El BBVA s'ha compromès a destinar 35 milions d'euros per lluitar contra el coronavirus. Part d'aquest pressupost s'ha destinat a comprar mascaretes i 288 respiradors que el banc ha donat a diversos hospitals catalans. Quatre d’aquests sistemes de respiració assistida s’han enviat a l’Hospital Comarcal del Pallars.

Segons explica el banc en un comunicat, la resta de sistemes sistemes de respiració assistida s’han destinat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell (115), a l'Hospital Vall d’Hebron (60), a l'Hospital Santa Creu i Sant Pau (37), a l'Hospital Trias i Pujol-Can Ruti (25), a Mútua de Terrassa (20), a l'Hospital de Granollers (20), a l'Hospital Universitari Quiron Dexeus (5) i al SEM (2). En el conjunt d'Espanya, el BBVA ha donat un miler de respiradors no invasius.


L'entitat bancària també ha detallat que està treballant en coordinació amb altres empreses espanyoles per adquirir més respiradors i l'equipament necessari per afrontar la crisi sanitària, com ara tests per a la detecció del coronavirus i equips de protecció individual (EPI) per al personal sanitari com bussos, guants o ulleres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació