Dijous, 25 d'abril de 2024
caramelles

L’Orfeó de Tremp proposa als veïns cantar les caramelles des dels balcons

La iniciativa compta amb el suport de l’ajuntament i d’associacions juvenils de la ciutat

Redacció 11 d'abril de 2020 a les 18:14
Cantada de caramelles de l’Orfeó de Tremp l’any passat | Orfeó de Tremp
La situació de confinament i l’estat d’alarma impedeix que molts pobles puguin seguir amb les seves tradicions de Setmana Santa. Com ja hem anat explicant en aquest diari, al Pallars s’han hagut de suspendre processons, cantades de caramelles i aplecs per la Mona, però l’Orfeó de Tremp s’ha proposat seguir amb una de les activitats més esperades de la Setmana Santa a la capital del Jussà.

L’entitat musical ha decidit que no vol deixar la ciutat sense la tradicional cantada de caramelles prevista per aquest diumenge dia 12 i per aquest motiu convoca els trempolins a les 13h a cantar des dels seus balcons. Per fer-ho possible, l’Orfeó ha gravat un vídeo dels cantaires animant a la gent a quedar-se a casa i a la vegada a cantar la caramella Som la veu del Poble.

En aquesta pàgina web es poden trobar els enllaços amb la lletra i la música d’aquesta cançó, així com el vídeo. Entitats juvenils com la Comissió de Festes o l’associació de joves T25620 han volgut des de les seves xarxes socials animar el jovent a que perdi la vergonya i s’animin a cantar. 
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació