Dimarts, 23 d'abril de 2024
coronavirus

L’Hotel Segle XX de Tremp s’habilita per acollir malalts estables de Covid-19

Es tracta del segon hotel pallarès que acull pacients de l’Hospital Comarcal del Pallars juntament amb l’Hotel Alegret

Jordi Ubach Llorens 1 d'abril de 2020 a les 14:31
Façana de l’Hotel Segle XX de Tremp | Ajuntament de Tremp
L’Hospital Comarcal del Pallars traslladarà aquest dijous els malalts estables de coronavirus a l’Hotel Segle XX de Tremp, que s’ha habilitat com a hospital de campanya. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, en declaracions a Ràdio Tremp. Es tracta del segon hotel pallarès que acull pacients de l’hospital de Tremp, després que fa 10 dies ja s’habilités l’Hotel Alegret de la ciutat pels pacients de llarga estada.



Segons ha explicat Cases, l’Hotel Segle XX acollirà en els propers dies i a partir de demà a aquelles persones que han superat la Covid-19 i que, per tant, han estat donades d’alta, però que al mateix temps encara poden ser focus de contagi. Com a mesura preventiva i per tal d’evitar-ne de nous, s’ha decidit que aquests pacients es mantindran uns dies en observació a l’hospital de campanya.

L’alcaldessa de Tremp ha explicat que el nou hotel de campanya es nodrirà dels treballadors que ja han començat a respondre a la crida feta des de diferents institucions pallareses per trobar personal per al sector sociosanitari. L’Hospital del Pallars té actualment a 18 persones ingressades amb Covid-19 i el Pallars ja compta amb 62 casos confirmats de coronavirus.



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació