Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

El Pallars fa una crida per trobar personal per al sector sociosanitari

Ja s'han publicat les primeres ofertes de feina per a persones aturades i disposades a treballar a les residències i als futurs hospitals de campanya

Tomàs Garcia Espot 31 de març de 2020 a les 12:00
L'Hotel Alegret de Tremp és de moment l'únic espai habilitat com a hospital de campanya | Jordi Ubach
Diversos ajuntaments pallaresos, especialment el de Tremp, han fet una crida per trobar nou personal per a treballar en el sector sociosanitari al Pallars davant l'emergència del coronavirus. Tal com va informar en un comunicat, en els propers dies sortiran ofertes de feina per a persones aturades i disposades a treballar tant l'àmbit sanitari, administratiu, així com a cuidadors de gent gran, auxiliars o conductors.

L'anunci s'emmarca en la necessitat de personal a les residències així com en la possible habilitació de nous hospitals de campanya al Pallars. La mesura va encarada a acollir nous pacients infectats per coronavirus que estiguin estables i que no puguin confinar-se al seus domicilis, o bé necessitin cures intermitges abans de poder tornar-hi. Recordem que l'Hotel Alegret de Tremp ja va ser habilitat com a hospital per acollir pacients de llarga estada

Segons afegeix el consistori trempolí, les noves feines seran temporals, tot i que existeix la possibilitat d'incorporació immediata. A més, malgrat que no és necessari tenir formació prèvia o experiència, les persones que no en tinguin rebran formació telemàtica bàsica que els hi permeti assumir les tasques encomanades. Pel que fa als que ja hagin treballat en el sector, podran incorporar-se immediatament. 

Les ofertes es publicaran al portal Feina Activa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). Abans, però, tothom qui tingui interès pot enviar un correu a la Borsa de Treball de l'ajuntament (promocioeconomica@tremp.cat) adjuntant el Currículum Vitae i emplenant el següent formulari, per així agilitzar el procés. Segons fonts del consistori, ja s'han rebut una quarantena de sol·licituds, tot i que la convocatòria encara està oberta. 
 
 Podeu veure les diverses ofertes de feina clicant en els següents enllaços: 

Centre Geriàtric del Pirineu

Auxiliars de geriatria

Personal de neteja

Hospital de Tremp

Auxiliars de geriatria/infermeria/odontologia/veterinària o bé cuidadors amb un mínim de coneixement bàsic sanitari

Auxiliars administratius

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació