Divendres, 19 d'abril de 2024
música

La Fàbrica Ctretze segueix amb les propostes musicals a través de Youtube

Aquest dissabte oferirà concerts de Delafe, La Terrasseta de Preixens, Strombers, A Contrablues o Porto Bello

Redacció 28 de març de 2020 a les 18:13
Actuació de La Terrasseta de Preixens a la Fàbrica Ctretze | Joan Llimiñana
La Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur programa habitualment concerts de música en directe a la seva sala. Ara, amb la crisi del coronavirus, s'ha vist obligada a ajornar tota la programació d'aquesta primavera i com a alternativa ofereix la redifusió per Youtube dels millors concerts que s'han celebrat a la sala.

Per a aquest dissabte, amb el lema #joemquedoacasa, emetrà música de deu artistes que han passat per la sala a tocar. Així, a les 20h, Ctretze Pirineus oferirà música de Delafe, La Terrasseta de Preixens, Strombers, A Contrablues, Pirat's Sound Sistema, Maruja Limón, Sr. Oca, A Sound of Thunder, The Targarians i Porto Bello, aquest últim, durant la festa del cinquè aniversari de Pallars Digital.

Durant l'emissió dels concerts #joemquedoacasa els seguidors podran escoltar les millors peces que cada artista ha tocat a la sala i podran intercanviar impressions amb alguns d’ells. Abel Sànchez, soci de la Ctretze Pirineus, ha explicat que tenen un públic molt fidel que cada dissabte anava a la sala a escoltar música en directe. Ara, han hagut de buscar la fórmula a través del seu canal de YouTube.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació