Dimecres, 24 d'abril de 2024
Dis la teva!

Comunicat del Centre Geriàtric del Pirineu de la Pobla de Segur

Redacció 23 de març de 2020 a les 15:36

Detall d’un avi en una residència en imatge d’arxiu. Foto: Adrià Costa


Senyor director,

Aquest és un comunicat des de la gerència del centre, Jaume Mitjana. En nom del Centre Geriàtric del Pirineu volem informar-vos de la situació:

Al centre ha sortit un cas confirmat de Covid-19, que actualment es troba hospitalitzat a l'Hospital Comarcal del Pallars (Tremp). En el centre ens trobem amb quatre casos possibles però no confirmats. Aquests, seguint els protocols de protecció enfront del virus, es troben aïllats amb les mesures de seguretat que ens són al nostre abast, tot garantint el seu benestar i protecció de la resta de persones que hi ha al centre.

Abans del comunicat d'epidèmia estatal ja vàrem iniciar protocols de restricció de visites i protecció al centre. Ara com ara seguim els protocols dinàmics i mesures de protecció establerts pel Departament de Benestar Social i Servei de Salut Català.

Però ens trobem amb un greu problema: els possibles casos de Covid-19 que tenim al centre també afecten els nostres treballadors, generant pànic i inseguretat. El principal problema és la mancança de material per aïllar i protegir als usuaris i als treballadors i per poder construir un mur d'aïllament de Covid-19.

Ens trobem que no hi ha recursos suficients pel que ens espera. Des d'Administració ens comuniquen que sí que arribarà, però fins al moment no ens arriba res. Nosaltres comprenem el caos existent i l'escassetat de recursos però són un sector molt vulnerable i US DEMANEM AJUDA.

Necessitem col·laboració per part del Departament, necessitem trajes EPI i els tests per sortir de dubtes amb els possibles casos. Aquest és un moment crucial per a nosaltres i per a la resta de la societat. Volem seguir amb la cura i benestar dels nostres avis i treballadors. 

No volem oblidar donar les gràcies pel gran esforç dels treballadors i sector sanitari que ens dona suport, i familiars que ens confien la seguretat dels seus avis.

Ara més que mai lluitarem per aquest sector de la gent gran. Ells, vulnerables i persones, necessiten la nostra ajuda. Ajuda'ns a fer que ens arribi material i tests per enfrontar-nos al Covid-19.

Centre Geriàtric del Pirineu





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació