Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

L’Hospital del Pallars fa una crida per recollir mascaretes, bates, guants i gel desinfectant

El centre hospitalari demana també la creació d’un cens de persones per incorporar a l’hospital en cas de necessitat

Jordi Ubach Llorens Tremp | 19 de març de 2020 a les 13:33
Entrada principal de l’Hospital del Pallars | Jordi Ubach
L’Hospital Comarcal del Pallars ha demanat la creació d’un cens de persones amb coneixements sanitaris perquè es puguin incorporar en l’atenció als malalts de l'hospital en cas que fos necessari. En una carta dirigida als consells comarcals i ajuntaments pallaresos, el centre sanitari també ha fet una crida perquè els ens localitzin i facin arribar al centre mascaretes, bates d’un sol ús, guants i solucions de base alcohòlica.

Totes aquelles persones que puguin aportar material o s’ofereixin a formar part del cens, es poden posar en contacte amb els respectius consells comarcals; al Pallars Jussà al correu consell@pallarsjussa.cat i al Pallars Sobirà al correu consell@pallarssobira.cat. Amb aquesta crida, l’hospital pallarès tracta d’anticipar-se a algunes de les problemàtiques que més s'estan patint en altres punts del país, on l’aïllament de molts professionals i la manca de material sanitari ha posat en alerta els centres hospitalaris.
 
En aquest mateix escrit, l’Hospital del Pallars recorda la importància de seguir les recomanacions de confinament a domicili i la reducció del contacte social i de la mobilitat de la població per evitar la transmissió del coronavirus, especialment entre les persones grans o amb malalties cròniques, així com residències, que són el col·lectiu més vulnerable.

L’hospital també recorda que abans de desplaçar-se a les seves instal·lacions és imprescindible utilitzar els telèfons 061 per a consultes, el 112 per a urgències vitals, o bé el telèfon dels Centres d’Atenció Primària (CAP). Des del centre hospitalari també es recomana als consells comarcals reforçar el seguiment social de persones amb necessitats complexes.





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació