Dimarts, 23 d'abril de 2024
Coronavirus

​L'Ajuntament de Sort planteja activitats per fer a casa a través del seu web

Una altra iniciativa és la que proposa l’associació de joves t25620 de Tremp a través d'Instagram

Redacció 17 de març de 2020 a les 11:14
L’associació de joves de Tremp planteja reptes diaris | t25620
L'Ajuntament de Sort ha ideat un sistema online per fer més fàcil el confinament als seus veïns. El consistori ha posat a disposició de tothom la secció Pallaresos a casa, un espai que es pot trobar a la pàgina web de l’ajuntament i que té l’objectiu de fer l'estada a casa dels joves i les famílies amb nens més fàcil arran del confinament pel coronavirus.

En aquest espai s’hi penjarà diàriament una activitat per fer des de casa. La primera proposta, feta ahir dilluns, va ser un torneig d'escacs en línia. Per aquest dimarts proposen la creació d'un rap en pallarès, una activitat programada amb motiu del dia de la poesia catalana a Internet.

Des de l’Ajuntament de Sort expliquen que s’aniran plantejant activitats diàries mentre duri el confinament pel coronavirus. Estaran relacionades amb les xarxes socials, l'experimentació, la cuina o activitats més físiques.

Els joves de Tremp es distreuen a Instagram

Un altre dels moviments destacats que han sorgit aquests darrers dies al Pallars per fer més amè el confinament domiciliari és el que proposa l’associació de joves t25620 de Tremp. A través de la plataforma Instagram, han organitzat un campionat puntuable en el qual es proposa un repte diari, que es fa públic a les 22h, i entre els quals es repta a fer la torre més alta amb rotllos de paper higiènic o un water bottle flipping challenge.

Els participants tenen fins les 21h de l’endemà per gravar-se i compartir el seu vídeo. Segons han explicat des de l’associació, el campionat s’allargarà mentre duri el confinament pel coronavirus. De moment la iniciativa té força èxit i compta ja amb la participació d’una seixantena de persones, totes de Tremp o amb algun vincle amb la ciutat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2nn challenge dels Jocs del Confinament😯 Consisteix en fer el major nombre de bottle flips🍾🔄 en un màxim de 15 segons‼️ El 🥇 s'emportarà 3 punts El 🥈 rebrà 2 punts El 🥉 tindrà 1 punt En cas d'empat en el podi, els empatats s'emporten els mateixos punts (com si no hagues empat)🤪 Pel fet de participar ja guanyeu 1 punt🤗 Teniu temps a participar fins les 21h de demà🕘 ▶️Heu de penjar el repte a la història etiquetant @t25620 ▶️Amb el #jocsdelconfinament2 Si teniu el instagram privat envieu-nos el video per DM📥 Podeu consultar la classificació a la bio😳 Ha de ser un únic video a la vostra història😁 Al lioooooo🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️. Teniu temps fins dimarts als 21.h

A post shared by El jovent, per al jovent. (@t25620) on

 





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació