Dimarts, 23 d'abril de 2024
8M

El Pallars Sobirà celebra el 8M amb dos actes a Sort i Esterri d'Àneu

En tots dos actes s’han llegit fragments de relats i poemes a càrrec dels alumnes dels instituts de les dos poblacions

Redacció 13 de març de 2020 a les 09:45
Imatge de l’acte d’aquest dimecres a Esterri d’Àneu | Ajuntament d’Esterri d'Àneu
Sort ha acollit aquest dijous un dels dos actes institucionals comarcals del Dia Internacional de les Dones, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà des dels Serveis Socials i el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD). Durant l’acte, que ha tingut lloc al carrer Major, s’ha realitzat una lectura de relats i poemes a càrrec dels alumnes de l’Institut Hug Roger III de Sort.

La cloenda, on s’ha llegit també la declaració institucional del 8M, ha anat a càrrec del conseller de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Miquel Bretcha, que ha posat de manifest la necessitat d’erradicar les microconductes masclistes, especialment entre el sector de població més jove de la comarca.

Ja el dimecres es va celebrar el primer dels dos actes institucionals a Esterri d’Àneu. La plaça de la Closa va ser l’escenari de l’acte, on hi va intervenir l’alumnat de l’Institut Morelló i que va comptar també amb una lectura de la declaració institucional del 8M i la cloenda del conseller Bretcha.

Tots dos actes han comptat amb el suport dels Ajuntaments de Sort i d'Esterri d'Àneu, l'Institut Hug Roger III de Sort i l'Institut SES Morelló d'Esterri d'Àneu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació