Divendres, 26 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Marc Ràdua i Aina Garreta, campions de Catalunya d’esquí de muntanya

Arnau Cases i Roger Fíguls es proclamen subcampions d'Espanya de quilòmetre vertical a Jaén

Redacció 11 de març de 2020 a les 11:50
Marc Ràdua, segon a la imatge, competint a Núria | CEPS
Els esquiadors pallaresos Marc Ràdua i Aina Garreta, del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS), s'han proclamat aquest passat cap de setmana campions de Catalunya d'esquí de muntanya en modalitat individual a la cursa Pocatraça celebrada a Núria.

Marc Ràdua ha estat primer de la categoria U18, seguit per Ot Ferrer i Enric Baños, tots dos de l'AE Mountain Runners del Berguedà. Aina Garreta ha estat la vencedora de la categoria U14, seguida per l'Erola Rocias i l'Elna Ferrer, també de l'AE Mountain Runners del Berguedà. La també sòcia del CEPS, Mariona Flores, ha quedat en 4a posició d'aquesta mateixa categoria.

Aquesta prova ha estat un entrenament pel campionat d’Espanya, que es disputarà del 12 al 15 de març a l’estació aragonesa de Cerler. Tant Marc Ràdua com Aina Garreta participaran en les proves d'esprint, individual i cronoescalada, mentre que Mariona Flores ho farà en les proves d'esprint i individual.

Arnau Cases i Roger Fíguls, subcampions d'Espanya de quilòmetre vertical

Ràdua i Garreta no han estat els únic esportistes pallaresos en obtenir bons resultats aquest passat cap de setmana. El júnior Arnau Cases, de la Guingueta d’Àneu, i el juvenil Roger Fíguls, d’Estaron, nucli també de la Guingueta d’Àneu, s'han proclamat subcampions d'Espanya al campionat de quilòmetre vertical celebrat a Albanchez de Mágina, a Jaén.

Cases ha fet un temps de 0:38:02, a només a 25 segons del primer, l'andalús Nicolás Molina, d'un total de 33 inscrits. Fíguls, que ja va ser subcampió l’any passat, ha tardat 0:39:11 i s'ha quedat a 2 minuts i 28 segons del basc Aitor Ugarte, d'un total de 38 inscrits.
 

Arnau Cases, en ple ascens. Foto: Roger Salanova

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació