Divendres, 19 d'abril de 2024

El Guaja Aventuras Tremp cau a la pista del Vallfogona (87-75)

El partit entre l’Escalarre Rock Cafè Sort i el Penya Fragatina s’ha ajornat al proper diumenge

Jordi Ubach Llorens 9 de març de 2020 a les 12:11
El Guaja Aventuras Tremp ha perdut aquest dissabte a la pista del Vallfogona de Balaguer per 12 punts de diferència (87-75). Els locals van arrasar als dos primers quarts i van arribar al descans amb un marcador favorable de 40 a 18. A la represa els pallaresos van despertar i es van adjudicar el tercer quart per 27 a 35. No n’hi va haver prou, perquè en l’últim quart la distància es va mantenir fins el 87-75 final.

També al grup 4 de Tercera Catalana, el partit que havia d’enfrontar l'Escalarre Rock Café Sort contra el Fraga, a domicili, es va ajornar al proper diumenge.

Amb aquest resultat, el CB Tremp és 9è a la classificació amb 6 victòries i 12 derrotes, mentre que el Club Bàsquet Sort és 10è amb 7 triomfs i 10 desfetes. La propera jornada els trempolins rebran l’Almacelles A, mentre que els del Pallars Sobirà jugaran dos partits: rebent dissabte el Cappont i jugant diumenge a Fraga l’ajornat d’aquest passat cap de setmana.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4