Dimecres, 24 d'abril de 2024
socis

Sorteig març: sobrevola en globus la Conca de Tremp amb Globus Kon-Tiki!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de març | Associa’t a Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 6 de març de 2020 a les 17:59
Un globus Kon-Tiki sobrevolant una emboirada Conca de Tremp | ACN
SORTEIG AJORNAT PER L’ESTAT D'ALARMA

Ja som al març, mes que ens porta la primavera i el bon temps! I amb ell les múltiples opcions per fer infinitat d’activitats a les nostres comarques. Una de les més innovadores, la que oferim aquest mes de març a tots els socis de Pallars Digital, consistent en una travessa en globus per la Conca de Tremp Montsec amb Globus Kon-Tiki. 

Es tracta del nou vol en globus posat en marxa recentment per gaudir des de l’aire del Geoparc Orígens. El premi, valorat en 160 euros, inclou el vol, un welcome pack, fotos, brindis amb cava, certificat i tornada amb 4x4.


Entraran en el sorteig totes aquelles persones que s’hagin registrat com a sòcies del diari abans del dia 20 de març. Serà al voltant del mateix dia 20 quan sortejarem entre tots els associats el vol en globus per a una persona per la Conca de Tremp. Molta sort!

Globus Kon-Tiki

Globus Kon-Tiki és una empresa especialitzada en vols en globus aerostàtic amb més de 30 anys d’experiència a Catalunya. Amb seu a l’aeròdrom d’Igualada, presumeix de tenir els millors pilots en la seva plantilla, apassionats per la seva professió.

Gaudir d’un vol en globus amb aquesta companyia és molt més que gaudir de l’experiència de volar, és també deixar-se emportar pels espectaculars paisatges del nostre territori!
 

L’embassament de Terradets vist des del globus. Foto: Globus Kon-Tiki


Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació