Dissabte, 20 d'abril de 2024
futbol

Cara per l’EF Tremp (6-3) i el FC Rialp (1-0) i creu pel CF Tremp (3-0) i el CF Pobla (3-1)

En futbol sala, el Conca Dellà supera sense problemes el Cervera B (7-1)

Jordi Ubach Llorens 2 de març de 2020 a les 11:21
El Rialp va superar per la mínima el Coll de Nargó | Gerard Sabarich

Cap de setmana desigual pels equips pallaresos de futbol. El CF Pobla i el CF Tremp han perdut els seus partits, mentre que l’EF Tremp i el FC Rialp han aconseguit sumar els tres punts en els seus respectius partits.

El CF Pobla va perdre al camp del Torà per 3 gols a 1. Els locals van començar millor el partit i ja abans del descans van marcar els tres gols davant un Pobla poc intens. Els poblatans van millorar a la segona i van marcar el gol de l’honor a les acaballes del partit per mitjà de Farré.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Tremp ha trencat aquest cap de setmana la seva ratxa de nou partits sense perdre davant el Torregrossa, amb qui ha perdut per 3 gols a 0. Els locals van marcar els dos primers gols a la primera meitat i el tercer i definitiu a falta de cinc minuts pel final.

Al grup 13, l’EF Tremp va guanyar davant la visita del cuer Arbeca per 6 gols a 3. Tres gols de Fernández, autor d’un hat-trick, van posar el 3-0 abans del descans. A la represa els trempolins van marcar dos gols més, obra de Bacardit i Sanneh. Els visitants van maquillar el resultat amb tres gols en la última mitja hora, però també hi va haver temps pel sisè gol dels pallaresos, obra de Rocafort.

A Quarta Catalana, al grup 21, el FC Rialp va guanyar per la mínima davant la visita del Coll de Nargó. L’autor del gol pallarès va ser Altieri, al minut 44 de partit.

CF Tremp i CF Pobla continuen separats per tres punts

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla segueix a la 6a posició amb 35 punts, mentre que el CF Tremp es mantè 9è amb 32. Al grup 13, l’EF Tremp puja una posició i ara és 12è amb 26 punts, mentre que a Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp segueix a la 7a posició amb 36.

La propera jornada, el CF Tremp rep l’Oliana, mentre que la resta d’equips jugaran fora de casa; el CF Pobla ho farà a Vilanova de l'Aguda, l’EF Tremp al camp del Puigvertenc i el FC Rialp al camp del Vilanovenca.

Triomf incontestable del Conca Dellà Futbol Sala (7-1)

En futbol sala, a Tercera Catalana, el Conca Dellà va guanyar per un contundent 7 a 1 davant la visita del Cervera B. Gázquez, autor d’un hat-trick, Ilovan, Albert i Eroles van ser els autors dels gols dels d’Isona, que van rebre el gol en contra als instants finals de partit. Amb aquest resultat, el Conca Dellà Futbol Sala segueix a la 5a posició de la classificació amb 29 punts.

A Segona Catalana, el matx que enfrontava el Guaja Aventuras Tremp amb el Castellfollit de Riubregós es va haver d’ajornar. Amb un partit menys, els trempolins baixen a la 6a posició de la taula amb 27 punts.

La propera jornada de lliga el Tremp jugarà al camp de l’Artesa de Segre, mentre que el Conca Dellà ho farà al camp del Peramola.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18