Dissabte, 20 d'abril de 2024
incendis

​VÍDEO: Un incendi crema el sotateulat i part de la coberta d'un edifici d'apartaments a Llavorsí

Els Bombers han necessitat tota la nit per controlar les flames, que no han provocat cap ferit però que han obligat a desallotjar l'edifici

Redacció 28 de febrer de 2020 a les 10:11

Un incendi declarat aquest dijous poc després de les 19:30h del vespre ha cremat totalment el sotateulat i la coberta de la part nord d'un edifici d’apartaments de tres plantes de Llavorsí, situat al carrer de la Farga. 

Segons informen els Bombers de la Generalitat, com a mesura preventiva es van desallotjar tots els veïns de l’immoble, ja que les flames es van propagar per la façana de fusta. Tot i això, els Bombers, que hi van desplaçar 13 dotacions, van poder contenir les flames i van evitar que aquestes afectessin els pisos inferiors. 
 

Així ha quedat la teulada de l’edifici afectat. Foto: Bombers


A primera hora d'aquest divendres al matí, els Bombers i els Pompièrs d'Aran continuaven treballant en les tasques d'extinció de l'incendi i poc després de les 9:30h del matí el foc s'ha donat per controlat. A partir de llavors, una desena de dotacions s’han centrat en revisar i inspeccionar la coberta de l’edifici per tal de descartar cap punt calent i per poder fer sanejament. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació