Dijous, 25 d'abril de 2024
talarn music experience

Maren estrena aquest dissabte la programació del «Talarn Music Experience» 2020

La jove basca serà la primera artista en actuar dins el cicle de concerts acústics de Lo Quiosc

Redacció 27 de febrer de 2020 a les 12:20

Lo Quiosc posarà en marxa aquest dissabte el Talarn Music Experience 2020 amb la primera actuació del cicle Els Acústics del TME. L’encarregada de donar el tret de sortida a la programació d’enguany serà la basca Maren, una jove artista de veu propera, amable i plena de tendresa que actualment ha estat de gira per les principals ciutats del país. 

La seva meravellosa i emotiva versió de Lucha de Gigantes ens mostra que estem davant d’una artista d’un gran nivell. Durant aquest any es publicarà el seu primer disc, que serà produït per Maren/48 Volts i distribuït per Altafonte amb el suport de l’editorial BMG. 

L’aforament és limitat i el preu de l'entrada és de 35 euros amb el sopar inclòs. Els tiquets per a l’actuació de Maren, que començarà a les 22:45h, es poden reservar per WhatsApp al 630 957 087, per correu electrònic a talarnmusicexperience@gmail.com o presencialment a Lo Quiosc. 

Entre els noms que passaran enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Els Pets, Maika Makovski, Txell Neddermann, Hickeys o Natxo Tarrés & The Wireless. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació