Dijous, 25 d'abril de 2024

El CB Tremp cau eliminat a quarts de final de la Copa Federació (70-57)

El Bellpuig s’emporta el campionat al vèncer a la final el Cervera Mobel Linea (93-61)

Jordi Ubach Llorens 17 de febrer de 2020 a les 11:26
Imatge del partit disputat divendres a Almacelles | FCBQ
El Club Bàsquet Tremp ha caigut eliminat a la primera de canvi de la Copa Federació de bàsquet. Va ser als quarts de final de la competició, disputada a Almacelles, davant el Secà de Sant Pere, per 70-57. El Tremp va començar molt bé i va dominar el matx durant la primera meitat, amb parcials de 10-13 i de 17-17, per arribar al descans amb un 27-30 a favor.

El Secà de Sant Pere va reaccionar al tercer quart i va capgirar el marcador gràcies a un parcial de 22-12 (49-42). Els de Lleida van sentenciar en els últims 10 minuts per endur-se el marcador, tot i que l’endemà caurien eliminats davant el Cervera Mobel Linea. La final, entre els de la Segarra i el Bellpuig, se la van endur aquests últims per 93-61.

La disputa de la Copa Federació ha paralitzat la competició de lliga, que tornarà el cap de setmana que ve amb el Sort que jugarà a la pista del Cervera i el Tremp que té jornada de descans.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4