Dijous, 25 d'abril de 2024
futbol

Només el CF Pobla i el CF Tremp aconsegueixen puntuar aquesta jornada

L'EF Tremp (1-0) i el FC Rialp (3-1) perden en els seus respectius desplaçaments

Jordi Ubach Llorens 17 de febrer de 2020 a les 10:39
El CF Pobla ha arrencat un empat de Torregrossa | CF Pobla

Cap dels equips pallaresos de futbol ha aconseguit sumar els tres punts aquest cap de setmana. El CF Pobla, però, ha estat capaç d'arrencar un punt del camp del Torregrossa. Molleví va avançar els poblatans al minut 8, però els locals van aconseguir empatar el matx a l’equador de la segona part.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Tremp també ha empatat a 1, a casa, contra l’Ivars d’Urgell. Els trempolins van començar perdent, gràcies al gol visitant al minut 32 de partit. Buhai, al 66', va aconseguir empatar el matx i salvar un punt. El Tremp suma el tercer empat a 1 consecutiu i el novè partit sense perdre.

Al grup 13, l’EF Tremp va perdre al camp de l’Alcarràs B per 1 gol a 0. Una diana que no va arribar fins a l’últim minut de partit. Per últim, a Quarta Catalana, el FC Rialp va perdre a Castelldans per 3 a 1. Semino va avançar el Rialp al 52’, però els locals van capgirar el marcador en només 20 minuts fins el 3-1 final.

CF Tremp i CF Pobla continuen separats per tres punts

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla segueix a la 6a posició amb 35 punts, mentre que el CF Tremp és ara 9è amb 32. Al grup 13, l’EF Tremp es manté a la 13a posició de la taula amb 23 punts i a Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp baixa a la 7a posició amb 33 punts.

La propera jornada, que no es jugarà fins el cap de setmana del 29 de febrer i l’1 de març, el CF Tremp viatja a Torregrossa, el CF Pobla juga a Torà, l’EF Tremp rep l'Arbeca i el FC Rialp el Coll de Nargó.

Jornada de descans en futbol sala

En futbol sala, aquest cap de setmana no hi ha hagut competició. La propera jornada de lliga, que no es jugarà fins el cap de setmana del 29 de febrer i l’1 de març, el Tremp rebrà el Castellfollit de Riubregós i el Conca Dellà a l’Escola de Futbol Sala Cervera B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18