Divendres, 19 d'abril de 2024
cinema

​Els premis VOC tornen al Pallars amb sessions a Tremp i Sort

Es tracta de la mostra especialitzada en curtmetratges de ficció i documentals en llengua catalana que organitza Òmnium Cultural

Redacció 14 de febrer de 2020 a les 10:50
La 4a edició dels Premis Versió Original en Català (VOC), premis i mostra especialitzada en curtmetratges de ficció i documentals en llengua catalana que organitza Òmnium Cultural, arriba al Pallars. La primera sessió, aquesta tarda a les 18h, a l’Epicentre de Tremp. La segona serà dissabte, a les 17:30h, al cinema-teatre Els Til·lers de Sort, en doble sessió amb descans.

Els finalistes d'aquesta edició són 10 curtmetratges de ficció i quatre curtmetratges documentals que competiran pels diferents premis del certamen: premi del jurat al millor curtmetratge documental, dotat amb 4.000 euros; premi del públic al millor curtmetratge documental, amb 1.000 euros; premi del jurat al millor curtmetratge de ficció, amb 4.000 euros; i premi del públic al millor curtmetratge de ficció, amb 1.000 euros.

Enguany, el VOC es podrà veure a més de 30 municipis repartits per tot el territori català i també en algunes ciutats europees, com Munic. Cada sala programarà dues sessions d'una hora i mitja de durada i el públic assistent tindrà butlletes per votar el millor documental i la millor ficció: d'aquí en sortiran els Premis del Públic. La segona sessió de Tremp tindrà lloc el 28 de febrer.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació