16 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Tavascan acull aquest diumenge la 28a cursa Certascan d’esquí de muntanya

La prova està organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró i el Club Esquí Tremp

Redacció 14 de febrer de 2020 a les 10:07
Dos esquiadors participant en una edició anterior de la cursa | Certascan
L’estació de muntanya de Tavascan acollirà aquest diumenge la 28a edició de la cursa Certascan d’esquí de muntanya, coorganitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró i el Club Esquí Tremp. La prova esportiva forma part, un any més, de la Copa FEEC-Ferrino per equips.

La sortida i arribada de les curses se situen al Refugi de la Pleta del Prat, des d'on els participants s'enfilen per completar qualsevol dels dos recorreguts: un de 13'5 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu pels sènior masculí i un altre de 8,5 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu per la resta de categories i la cursa popular.

L'organització presenta un programa que inclou una jornada, dissabte a la tarda, per rebre als esportistes a la població de Lladorre. Allà s'entregaran els dorsals i, a partir de les sis de la tarda, tindrà lloc el briefing de la prova. El cap de setmana es tancarà, després de la celebració de la cursa, amb un dinar de germanor al mateix refugi per a voluntaris i participants.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació