Dissabte, 20 d'abril de 2024
talarn music experience 2020

Two Lesbianos DJ substitueixen Guille Milkyway al «Talarn Music Experience»

L’actuació del creador de La Casa de Azul s’ha hagut de cancel·lar per motius aliens al festival

Redacció 11 de febrer de 2020 a les 12:12
Two Lesbianos Djs, en una imatge promocional | Arxiu
L’actuació de Guille Milkyway DJ al Talarn Music Experience d’estiu, prevista pel 10 de juliol, ha estat cancel·lada per motius aliens al festival. L’organització, però, ja ha trobat un substitut. De fet seran dos, els Two Lesbianos Djs, dos membres de la banda Love of Lesbian, que seran els encarregats de tancar la nit de divendres.

L’organització del Talarn Music Experience també ha anunciat que les entrades per al festival d’estiu, que enguany se celebrarà els dies 10 i 11 de juliol, sortiran a la venda aquest proper dissabte dia 15. Els tiquets es podran adquirir exclusivament online a través del web del festival per un preu de 24€ el divendres i de 22€ el dissabte. També hi haurà la possibilitat d'adquirir un abonament pels dos dies de festival per 40€. A tots els preus se’ls ha de sumar les despeses de gestió.

El Talarn Music Experience, que compta un any més amb el diari Pallars Digital com a mitjà oficial, comptarà amb Els Pets com a cap de cartell. La resta d’actuacions previstes són les de Meritxell Neddermann, Maika Makovski, Hickeys i Ley DJ.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació