Dimecres, 24 d'abril de 2024

El CB Tremp venç a Mollerussa (56-67) i atrapa el Sort, que perd amb el Bellpuig (41-81)

Els trempolins confirmen el seu bon estat de forma sumant la sisena victòria dels últims set partits

Jordi Ubach Llorens 10 de febrer de 2020 a les 11:27
El Club Bàsquet Tremp va vèncer dissabte a la pista del Mollerussa B (56-67) i confirma la seva millora després de sumar sis victòries dels últims set partits. Els trempolins es van refer de la derrota de la setmana passada amb un important triomf davant un rival directe i gràcies, novament, a la bona actuació de Rodríguez, autor de 26 punts, secundat per Viñuela amb 13.

El primer quart va ser clarament favorable al Tremp (10-21), que va arribar al descans amb un marcador favorable de 24-38. A la represa el Mollerussa va reaccionar i amb un parcial de 22-13 es va posar a només cinc punts a falta de 10 minuts (46-51). Els pallaresos es van tornar a posar les piles en l’últim quart per endur-se definitivament el partit.

També al grup 4 de Tercera Catalana, l'Escalarre Rock Café Sort va perdre davant la visita d’un encara imbatut Bellpuig per 41 a 81. Els pallaresos no van poder fer res per superar un equip molt superior i que ja des del primer quart (9-21) va marcar la seva llei. González amb 14 va ser el màxim anotador del Sort.

Amb aquests resultats, el CB Tremp avança el Sort a la classificació i puja fins la 7a posició amb 6 victòries i 10 derrotes. L’Escalarre Rock Cafè Sort, per la seva banda, és 8è amb el mateix balanç que el Tremp: 6 triomfs i 10 partits perduts. La propera jornada, que es disputarà el cap de setmana del 22 i 23 de febrer, el Tremp descansa i el Sort juga a la pista del Cervera.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4