Dissabte, 20 d'abril de 2024
Tecnologia

El Pallars serà una de les quinze seus de la Mobile Week Catalunya 2020

L'Ajuntament de Tremp ha liderat la candidatura, que també inclou activitats a l'Alta Ribagorça

Redacció 4 de febrer de 2020 a les 10:14
Imatge de la presentació de la Mobile Week Catalunya a Barcelona | MWC
L'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha assistit aquest dilluns a la presentació de la Mobile Week Catalunya (MWC), que ha tingut lloc a l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona. El certamen, que complementa el Mobile World Congres de Barcelona, arriba a la seva quarta edició estenent-se per tot Catalunya i passant de cinc seus a 15. A Barcelona el Mobile World Congress s’allargarà durant quatre dies, del 24 de febrer al 27 de febrer, mentre que a la resta de Catalunya les activitats arrenquen ja el 6 de febrer.

Una d'aquestes seus és la de Tremp, que capitalitzarà les activitats que es desenvoluparan a les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça. Sota el lema Tecnologia per a la ciutadania, s'hi duran a terme conferències sobre el desplegament de la fibra òptica al Pirineu, sobre la seguretat al mòbil de cara a la ciutadania o activitats amb scratch i de robòtica educativa per potenciar la programació entre l'alumnat del Pirineu.

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha destacat el creixement del nombre d’indrets, activitats i participants implicats en la MWC i ha subratllat que “calia compartir el Mobile amb la resta del país i que aquest esdeveniment deixi petjada a totes les ciutats de les comarques catalanes”. “Entenem que per afrontar el repte digital no només es tracta de fer arribar infraestructures, sinó també fer arribar el que significa el coneixement i l’emprenedoria digital”, ha afegit.

La MWC, impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), va néixer fa quatre anys a Barcelona amb l’objectiu de posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes un espai de participació i reflexió sobre la tecnologia.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació