Dijous, 18 d'abril de 2024
robatori

Intent de robatori a plena llum del dia a l'Institut de Tremp

Els fets van tenir lloc dissabte al migdia i tot i entrar per la força, els lladres no es van endur res

Jordi Ubach Llorens 4 de febrer de 2020 a les 11:21
Imatge exterior de l'Institut de Tremp | INS Tremp
Ensurt a l'Institut de Tremp, que dissabte va viure un robatori frustrat en ple dia. Segons ha explicat a Pallars Digital el director del centre educatiu, Isidre Felip, els lladres van accedir a l'edifici forçant i trencant els vidres d'una de les finestres exteriors i després de saltar la porta de ferro que delimita l'edifici amb el parc del Pinell.

Un cop van ser a dins, al voltant de les 17:30h, van trencar un altre vidre i van forçar dos portes fins trencar l'alarma i regirar els documents de l'oficina de Secretaria. No obstant això, segons Felip, els lladres no es van endur res de valor, "possiblement espantats per l'alarma". Tampoc sembla que hagi desaparegut cap document, segons el director, tot i que encara aquest dimarts s'estan avaluant els danys.

El mateix director de l'Institut de Tremp va interposar ahir al matí una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la ciutat. La policia està investigant el cas i, segons Felip, ja ha analitzat les empremtes dactilars al lloc dels fets per mirar d'extreure alguna prova. Felip explica que els lladres anaven preparats, ja que les destrosses que van provocar, segons assegura, s'havien de fer "amb algun tipus de material".

El director de l'Institut de Tremp ha explicat que el centre ja ha patit alguns furts al llarg dels anys, però mai d'aquesta magnitud "a plena llum del dia".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació