Divendres, 19 d'abril de 2024
pressupostos joves

Els joves de la Pobla proposen vuit iniciatives als pressupostos participatius

Aquest divendres votaran en assemblea quines són les propostes que es duran a terme aquest any

Redacció 29 de gener de 2020 a les 09:36
Els joves de la Pobla durant l'assemblea de l'any passat | Ajuntament de la Pobla de Segur
Els joves de la Pobla de Segur ja han presentat les seves propostes als pressupostos participatius de joventut per aquest 2020. Són 13 les iniciatives proposades, de les quals se n'han seleccionat les vuit que des del consistori s'han considerat viables. D'aquestes vuit propostes, cinc són de joves d’entre 12 i 17 anys i tres de joves d’entre 18 i 29.

En l’àmbit del lleure, s’ha proposat una acampada per a joves amb joc de nit, una sortida al Karting d’Alpicat, un cicle gastronòmic i una jornada de jocs de taula. En l’àmbit esportiu s’ha proposat fer activitats nàutiques al llac i pel que fa al medi ambient, fer una recollida de brossa amb un dinar popular. Finalment, també s'ha proposat fer un cicle activitats LGBTI+ o la possibilitat de convidar una Sex Truck.

L'Ajuntament de la Pobla de Segur valora molt positivament la gran quantitat de propostes rebudes. La regidora de Joventut, Sílvia Servent, ha remarcat que enguany s'ha rebut un número similar de propostes que l’any passat, un fet que, segons Servent, "posa de manifest que els pressupostos participatius són una iniciativa que els joves se senten seva".

L’objectiu dels pressupostos, que es realitzen al municipi per segon any, és responsabilitzar i crear mecanismes on totes les persones joves tinguin l’oportunitat de participar en les dinàmiques socials de la Pobla. Tots els joves d'entre 12 i 29 anys estan convocats aquest divendres, a les 19h a la Fàbrica Ctretze, per decidir en assemblea quines són les propostes que es duran a terme durant el 2020.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació