Dijous, 25 d'abril de 2024
romànic

Mur es prepara per commemorar el centenari de l'arrencament de les pintures

La companyia de teatre ‘Comediants' representarà els dies 1 i 2 de maig l'espectacle 'Mur, guspira del MNAC'

Redacció 28 de gener de 2020 a les 09:57
L'actuació tindran lloc al mes de maig al Castell de Mur | CCPJ
La companyia de teatre Comediants i representants de l’Ajuntament de Castell de Mur i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, continuen els treballs de preparació de l’espectacle Mur, guspira del MNAC que es representarà en commemoració del centenari de l’arrencament de les pintures els propers 1 i 2 de maig al Castell de Mur. 

L’espectador podrà viure una mostra itinerant i participativa en un viatge al passat on s’expliquen els fets ocorreguts l’any 1919 que, a més, comptarà amb tres escenografies diferents, música en directe i la col·laboració d’actors i actrius locals que intervindran voluntàriament en el projecte. 

Així doncs, s’estan realitzant els treballs sobre el terreny per definir les localitzacions i establir els requeriments tècnics d’aquest espectacle que, segons ha indicat el president del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol, "està tenint molt bona acollida, el feedback és positiu i la venda d’entrades s’està portant amb bon ritme". Les entrades a l’espectacle es poden adquirir via online entrant a l’adreça web inscripcions.cat.

Els actes de l’any Mur

Els actes del centenari de l’arrencament de les pintures de Mur van començar el 5 de maig de l'any passat durant el tradicional aplec de Mur i els passats 27 i 28 de setembre en una jornada tècnica a Barcelona i visites a Santa Maria de Mur i Sant Miquel de Moror. L'acte central serà la representació dels Comediants els dies 1 i 2 de maig, mentre que l’endemà, el 3 de maig, es clourà el programa amb la celebració de l’aplec de Mur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació