Dimecres, 24 d'abril de 2024
esllavissada

L’esllavissada d’una roca de grans dimensions provoca un accident de trànsit a la C-13 a Talarn

La conductora del turisme, que no va poder esquivar la roca, va sortir il·lesa

Jordi Ubach Llorens 24 de gener de 2020 a les 08:31
Imatge del vehicle després de la col·lisió amb la roca | Cedida
Una esllavissada de roques va provocar ahir a la nit un accident de trànsit a la carretera C-13, a Talarn. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, un turisme va col·lisionar amb una roca d’uns dos metres de diàmetre que s’havia acabat de desprendre d’un talús al punt quilomètric 89, prop de la cruïlla de Talarn. La conductora del vehicle, que circulava en direcció a la Pobla de Segur i que no va poder esquivar la roca, va sortir il·lesa.

Els fets van tenir lloc a les 21:55 hores i com a conseqüència de l’accident el trànsit es va haver de tallar durant aproximadament una hora. Una dotació de Bombers va treballar en l’accident. Tècnics de Carreteres inspeccionaran avui el terreny per assegurar el talús i evitar nous despreniments.

Aquesta és la segona esllavissada greu al Pallars en tot l’episodi del temporal Glòria, després del despreniment que manté tallada la carretera LV-9124 a Castell de Mur i que també va afectar un vehicle. Ple que fa a les incidències viàries derivades de la neu, aquest divendres al matí es manté l’obligatorietat de circular amb cadenes per la carretera C-28 al Port de la Bonaigua. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació