Dissabte, 20 d'abril de 2024
talarn music experience 2020

Lo Quiosc programa 17 actuacions en el marc del «Talarn Music Experience» 2020

La principal novetat és el canvi de dates del festival d’estiu, que enguany serà de dos dies i s’avança al 10 i 11 de juliol | El proper dimecres dia 29 es donarà a conèixer el cartell de la 5a edició

Jordi Ubach Llorens 23 de gener de 2020 a les 11:05
Actuació de Morgan en l’edició d’estiu de l’any passat del TME | Lo Quiosc
Lo Quiosc ja té pràcticament enllestida la programació musical d’aquest 2020. Enguany i després de la bona acollida de l’any passat, l’espai natural musical de Talarn seguirà apostant per oferir una programació estable de concerts durant tot l’any, amb la principal novetat del canvi de dates del Talarn Music Experience d’estiu, que enguany serà de dos dies i que s’avança al 10 i 11 de juliol.

La programació del festival, que enguany compleix cinc edicions creixent en qualitat i volum de concerts, oferirà com l’any passat dos formats per gaudir dels directes. Dins del recinte i sota el nom Els Acústics del TME es podrà gaudir del format més íntim amb una capacitat per a 55 persones i amb la possibilitat de sopar al mateix espai.

Al juliol i a l'exterior del recinte, arribarà la proposta de gran format, el Talarn Music Experience d’estiu, amb una capacitat per a 400 persones. Com sempre, el festival combinarà música i gastronomia gràcies a l'espai gastronòmic, que comptarà novament amb productes del territori. Aquest any es tornaran a oferir dos tipus d’entrades, la diària i l’abonament de dos dies.

Amb tot, des del mes de febrer i fins al desembre es duran a terme un total de 17 actuacions A Lo Quiosc, que es convertirà novament en l’epicentre cultural del Pallars, on música, gastronomia i territori es fusionaran per oferir lo bo i millor de l’escena musical actual. Enguany, a més, el Talarn Music Experience sortirà per primer cop de Lo Quiosc amb la programació d'un dels concerts del certamen en el marc de la Fira del Vi de Talarn. 
 

Actuació d’Elefantes en l’edició de 2019. Foto: Jordi Uriach


L’organització donarà a conèixer el cartell complet del festival el proper dimecres 29, a partir de les 11h del matí, a través de les xarxes socials. El Talarn Music Experience, que seguirà comptant amb el diari Pallars Digital com a mitjà oficial, continua compromès amb la diversitat i la igualtat de gènere, doncs aquest any acollirà el mateix nombre d'artistes masculins i femenins.

Més de 50 concerts en quatre anys

Al llarg dels darrers quatre anys, el Talarn Music Experience ha programat més de 50 concerts on hi han passat unes 4.250 persones. Aquestes xifres consoliden al festival com una de les propostes culturals més atractives del territori i manifesten el compromís dels seus organitzadors per seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació