Dijous, 18 d'abril de 2024
obres

Finalitzen les obres de la coberta de la pista esportiva de Rialp

El proper pas serà l’adequació del paviment de formigó i la instal·lació d'un sistema d’il·luminació

Redacció 22 de gener de 2020 a les 10:54
La nova estructura de fusta, ja finalitzada | Ajuntament de Rialp
Les obres de la coberta de fusta de la pista esportiva de Rialp ja han finalitzat. Així ho ha indicat l’alcalde del municipi, Gerard Sabarich, que ha explicat que ara l’objectiu és adequar-ne, si s’escau, el paviment de formigó. Sabarich ha afegit que s’instal·larà un sistema d’il·luminació a l’equipament per tal que s'hi puguin realitzar activitats nocturnes, especialment a l'estiu.

L’accés estarà obert i la pista esportiva, annexa al camp de futbol, ja estarà operativa aquest mateix estiu. L’adequació del paviment i la instal·lació de la lluminària es realitzaran passada la temporada d’esquí, quan les condicions meteorològiques siguin més favorables, segons ha explicat Sabarich a Pallars Digital.
 

Vista de l’estructura de fusta des de l’interior de la pista. Foto: Ajuntament de Rialp


La pista esportiva permetrà ampliar l’oferta esportiva i socio-cultural del municipi. Sabarich ha dit que l’equipament podrà acollir des d’activitats i estades esportives fins a concerts, balls, dinars populars o qualsevol tipus d’esdeveniment lúdic. El projecte ha tingut un cost de 218.000 euros i ha comptat amb ajuts de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació