Dimecres, 24 d'abril de 2024

El Tremp s’adjudica el derbi pallarès de bàsquet contra el Sort (78-62)

Els trempolins sumen la quarta victòria consecutiva i recuperen el basket-average amb els del Sobirà

Jordi Ubach Llorens 19 de gener de 2020 a les 17:50
Jugadors de tots dos equips disputant-se la pilota en un rebot | Arnau Ubach
El segon derbi pallarès de bàsquet de la temporada s’ha decantat a favor del Tremp. Els del Jussà han derrotat aquest dissabte el Sort en un partit disputat i emocionant i seguit per un nombrós públic que omplia les graderies del pavelló del Juncar. Després d’un bon inici dels locals (10-3), el Sort va reaccionar i va acabar emportant-se el primer quart (20-26). El Tremp va saber reaccionar al segon període, quan el Sort tenia el seu màxim avantatge (22-32), per arribar a la mitja part amb un marcador favorable (45-38).

Després del descans les forces es van igualar i es va arribar als últims 10 minuts amb avantatge local (62-58). Els del Pallars Sobirà van acusar el cansament i no van poder aguantar el ritme del Tremp a l’últim quart, que va servir perquè els trempolins certifiquessin la seva victòria recuperant, a més, el basket-average amb el Sort. Un partit més, cal destacar l’actuació del local Ruben Rodríguez, autor de 28 punts i sis triples.

Amb aquests resultat, el CB Tremp suma el seu quart triomf consecutiu -el quart també de la temporada- situant-se 9è amb 4 victòries i 9 derrotes, mentre que el Sort es manté 7è amb 5 triomfs i 8 partits perduts. La propera jornada el Tremp juga a la pista del Borges Garrigues i el Sort rep el Vallfogona.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4