Divendres, 19 d'abril de 2024
futbol

El CF Pobla i Carles Puyol, premiats en la 23a Festa de l’Esport Català

El club poblatà pels seus 100 anys d’història i l’exfutbolista del Barça com a esportista llegendari

Jordi Ubach Llorens 15 de gener de 2020 a les 11:37
El president del CF Pobla, Ramon Vila, mostra el diploma | CF Pobla
El Club Futbol Pobla de Segur i el pallarès, Carles Puyol, han estat reconeguts en la 23a edició de la Festa de l’Esport Català, celebrada aquest dimarts a la nit al Caixafòrum de Barcelona. El destí ha volgut que l’exfutbolista de la Pobla de Segur hagi coincidit en el mateix acte amb el club que el va veure créixer abans d’emprendre la seva particular aventura a la Masia del FC Barcelona, una experiència que esdevindria gloriosa.

Aquesta brillant trajectòria és la que ha portat la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), entitat organitzadora de l’acte juntament amb el diari Sport, a reconèixer Carles Puyol en la categoria d'esportista llegendari, un premi que en l’edició de l’any passat va guanyar l’exjugador de bàsquet del Barça, Juan Carlos Navarro.

D’altra banda, durant l’acte també es va reconèixer tots aquells clubs catalans que durant l’any 2019 van complir el seu centenari. És el cas del CF Pobla, entitat que va recollir el guardó a través del seu president, Ramon Vila. Durant el seu discurs, Puyol va felicitar el club “on va començar a jugar a futbol” i va reconèixer que “si no fos pel CF Pobla, no seria avui aquí”.
 

Carles Puyol, recollint el guardó. Foto: FCF


Ona Carbonell i els germans Márquez, millors esportistes

La 23a Festa de l’Esport Català va coronar Ona Carbonell i els germans Marc i Àlex Márquez amb els premis com a millors esportistes de la temporada. En la cerimònia també han estat premiats, entre d'altres, el Club Natació Sabadell com a millor equip o Sergi Bruguera, com a millor entrenador.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació