Divendres, 19 d'abril de 2024

Tercera victòria consecutiva del CB Tremp contra el Cappont (74-63)

L’equip pallarès rebrà el proper dissabte l'Escalarre Rock Cafè Sort, que ha descansat aquesta jornada

Jordi Ubach Llorens 13 de gener de 2020 a les 12:15
Tercer triomf consecutiu del Club Bàsquet Tremp. Els pallaresos van vèncer el Roca Borràs Cappont al pavelló del Joncar en un matx molt igualat que no es va decidir fins el darrer quart (74-63). Després d’un primer període igualat (15-11), els del barri de Lleida van aconseguir un parcial de 0-17 amb què van aconseguir un màxim avantatge de 13 punts (15-28) a mitjans del segon quart. A la mitja part s’hi arribava amb un marcador de 24-35.

El Tremp va sortir entonat dels vestidors i al tercer quart, gràcies a un parcial de 19-4, va tornar a agafar les regnes del partit. L’últim període va ser més igualat però sempre el va dominar un Tremp que suma la tercera victòria de la temporada després de les nou derrotes inicials. L’altre equip pallarès que competeix al grup 4 de Tercera Catalana, l'Escalarre Rock Cafè Sort, ha descansat aquest cap de setmana.

Amb aquests resultats, el CB Tremp és ara 11è amb tres victòries i 9 derrotes, mentre que el Sort es manté 7è amb 5 triomfs i 7 desfetes. La propera jornada enfrontarà els dos equips pallaresos en l’inici de la segona volta. El matx es disputarà a Tremp, dissabte, a les 19:30h.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4