Divendres, 19 d'abril de 2024
agents rurals

Denunciat per moure terres de manera il·legal a Isona i Conca Dellà

La rompuda ha superat en més de mitja hectàrea la part autoritzada

Redacció 9 de gener de 2020 a les 10:45
Imatge de la rompuda localitzada a Isona i Conca Dellà | Agents Rurals
Els Agents Rurals han denunciat una rompuda de terreny forestal al Pallars Jussà, al terme municipal d’Isona i Conca Dellà, per incomplir amb els condicionants de l’autorització. Segons han informat els Agents Rurals, en aquest cas s’ha superat en més de mitja hectàrea la part autoritzada. El cos mediambiental de la Generalitat també ha denunciat que l’infractor no els hagi comunicat l’inici dels treballs, com és perceptiu.

Segons els Agents Rurals, el denunciat tenia autorització per fer la rompuda i convertir terreny forestal en terreny de conreu, però va sobrepassar la superfície autoritzada en més de mitja hectàrea.

Aquest és el quart cas en els darrers set mesos que els Agents Rurals denuncien una rompuda forestal al Pallars Jussà. Ara fa un mes, van enxampar una persona per moure terres i tallar 200 arbres de manera il·legal a Abella de la Conca. Al novembre ja van denunciar l’obstrucció d’un barranc a Tremp, amb un moviment d'uns 500 metres cúbics de terra, i el passat mes de maig també van denunciar un veí reincident de Gavet de la Conca per fer una rompuda il·legal per destinar les terres a conreu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació