Dijous, 25 d'abril de 2024

Cara i creu pel Sort i derrota del Tremp a Cervera en un partit boig (109-108)

Els del Pallars Sobirà sumen el seu cinquè triomf mentre que els del Jussà continuen sense conèixer la victòria

Jordi Ubach Llorens 2 de desembre de 2019 a les 12:16
El Sort va tornar a guanyar a casa | CB Sort
Cara i creu pels equips pallaresos que competeixen a la Tercera Catalana de bàsquet. L’Escalarre Rock Cafè Sort va guanyar a casa davant la visita del Borges Garrigues per 75-62 en un patit igualat fins a la mitja part. A la represa, els pallaresos van fer un pas endavant i van aconseguir escapar-se, amb màxims avantatges de 20 punts (61-41) i gràcies, en bona part, al gran partit de Farré, autor de 24 punts.

L’Escalarre Rock Cafè Sort ha disputat un segon partit aquest cap de setmana, el corresponent a la jornada 6 de lliga, a la pista del Sedis de la Seu d’Urgell. Els pallaresos van perdre per 74-68 un matx que van dominar fins l’últim quart, quan els de l’Alt Urgell van despertar i van capgirar el marcador per endur-se el partit.

El CB Tremp, per un altre costat, va perdre a la pista del Cervera en un partit boig que es va haver de resoldre amb dos pròrrogues. Després d’un primer quart molt igualat, el Tremp va agafar la iniciativa al segon, amb un màxim avantatge d’11 punts (28-39). Al tercer període el Cervera va capgirar el marcador i en l’últim quart va tornar a regnar la igualtat fins el 84-84 final. Una igualtat que es va mantenir en la primera pròrroga i que no es va trencar fins el 109-108 final.

Amb aquests resultats, el CB Sort puja fins la 7a posició amb 5 victòries i 5 derrotes, mentre que el CB Tremp continua sense conèixer la victòria tancant la classificació amb 9 derrotes. La propera jornada els dos equips descansen en motiu del pont de la Puríssima.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4