Dissabte, 20 d'abril de 2024
socis

SOCIS: Ja tenim els guanyadors de les dos ampolles de ratafia Recossira!

Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari

Redacció 26 de novembre de 2019 a les 12:14
La ratafia és un dels productes més preuats del Pallars | Arxiu
Ja tenim els noms de les dos persones guanyadores del sorteig de socis del mes de novembre de Pallars Digital, consistent en dos ampolles de ratafia Recossira de la Fundació Casanovas-Sansa de Sort. Els afortunats, escollits mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al migdia, han estat David B. (Guàrdia de Noguera) i Josep Maria C. (Tremp). Enhorabona!

10 anys de concurs de ratafia

La Fundació Casanovas-Sansa, amb seu a Sort, continua liderant el projecte Recossira de seguiment, suport i ajut a les persones grans. De fet, la recepta de la ratafia Recossira surt de la tradició que atresoren les persones grans del Pallars Sobirà. El passat dia 9 de novembre, de fet, va organitzar la 10a edició del concurs de ratafia del Pallars en el marc de la fira de tardor de Sort.
 

Enguany s’han presentat un total de 35 mostres. Foto: Ferran Aixalà


La mostra va reunir un total de 35 mostres de ratafies amb recepta casolana. El guanyador del concurs d’enguany va ser Joan Obiols de Sort, per davant de Casa Xamberg de Llssui i Teresa Llau de Sort. 

Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 51 persones, les que estan actualment associades al diari. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb nosaltres! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) aconseguireu, pel simple fet de ser socis, avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: desembre

El proper sorteig tindrà lloc al mes de desembre, com sempre, al voltant del dia 20. A principis del mateix mes desvetllarem el contingut del sorteig. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del proper dia 20 de desembre. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació