Divendres, 19 d'abril de 2024

Victòria del Sort a Balaguer (70-73) i derrota del Tremp contra el Bellpuig (65-83)

Els del Pallars Sobirà sumen el seu quart triomf mentre que els del Jussà continuen sense conèixer la victòria

Jordi Ubach Llorens 25 de novembre de 2019 a les 11:53
Cara i creu pels equips pallaresos que competeixen a la Tercera Catalana de bàsquet. El CB Sort va guanyar a la pista del Balaguer B per un ajustat 70-73 en un partit que va saber capgirar tot i arribar a perdre per 20 punts de diferència (40-20) a mitjans del segon quart. L’equip pallarès va canviar de cara a la segona meitat i es va acabar emportant un partit molt disputat davant un rival directe. Soler, amb 21 punts, va ser el màxim anotador del Sort.

El CB Tremp, per un altre costat, va perdre davant la visita d’un dels equips capdavanters del grup, el Bellpuig, per 65-83. Després d’un primer quart força igualat, que va acabar 15-19, els líders de la categoria van imposar el seu ritme per aconseguir de seguida un clar avantatge. Només el gran partit del trempolí Rodríguez, autor de 37 punts, va evitar una derrota més àmplia del Tremp, que suma ja la vuitena derrota en vuit partits.

Amb aquests resultats, el CB Sort puja fins la 8a posició amb 4 victòries i 4 derrotes, mentre que el CB Tremp continua sense conèixer la victòria tancant la classificació. La propera jornada el Tremp juga a Cervera, dissabte a les 19h, mentre que el Sort rep el Borges Garrigues, dissabte a les 19:30h.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4