17 d'abril de 2024
pallars jove

La 3a jornada «Arrela’t» se centra en la participació com a element de pertinença

L’acció tindrà lloc aquest divendres i promou que els joves s’estableixin a la comarca per a desenvolupar el seu projecte de vida

Redacció 21 de novembre de 2019 a les 12:24
La Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur acollirà aquest divendres la tercera edició de les jornades Arrela’t al Pallars Jussà, que sota el lema La participació ens arrela, té com a objectiu posar el focus en els elements de participació com a sentiment de pertinença. La jornada, organitzada per l’Oficina Jove del Pallars Jussà, pretén ser un aparador per mostrar als joves les opcions que els ofereix la comarca.

Durant la jornada tindrà lloc la dinàmica El jovent, junts som més forts, que busca fomentar la cohesió del teixit social de la comarca i entendre quina part d’implicació poden tenir-hi les persones per crear un vincle al territori. Per finalitzar l’acte hi haurà un concert del grup de versions pallarès Sacabat.

Aquells joves que es vulguin inscriure hauran de posar-se en contacte amb l’Oficina Jove del Pallars Jussà a través de les xarxes socials, per correu electrònic a joventut@pallarsjussa.cat o trucant al telèfon 973654818.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació