Dissabte, 20 d'abril de 2024
Sentència 1-O

Deixen en llibertat Albert Martí després d'un mes empresonat

Fill de la Pobleta de Bellveí i conegut popularment com ‘Lo Martí de Térmens’, va ser detingut pels aldarulls a Lleida

Àlvar Llobet / Jordi Ubach 20 de novembre de 2019 a les 08:50
Albert Martí, fill de la Pobleta de Bellveí conegut popularment com Lo Martí de Térmens, ha estat deixat en llibertat aquest dimarts després de passar un mes empresonat per les protestes que es van produir a Lleida per la sentència de l'1-O. A Martí li han revocat la presó sense fiança que no el permetia abandonar la presó de Lleida, on va entrar a mitjans del passat mes d'octubre.

Martí, que actualment viu i treballa a Térmens, va ser acusat d'haver-se enfrontat als Mossos d'Esquadra durant les accions contra la sentència que es van organitzar a la capital del Segrià. A Martí el van arrestar el passat 16 d'octubre al seu lloc de treball després d'un enfrontament entre manifestants i policia pels carrers de Lleida.

Durant els dies que ha passat de reclusió, han estat diverses les mobilitzacions que s'han celebrat per demanar el seu alliberament. A més, l’Ajuntament de la Torre de Capdella, on el seu pare exerceix de regidor i de segon tinent d'alcalde, va aprovar per unanimitat a finals d’octubre una moció en què li expressava el seu suport.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació