Dijous, 25 d'abril de 2024
socis

Sorteig novembre: dos ampolles de ratafia Recossira!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de novembre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 5 de novembre de 2019 a les 12:12
La ratafia és un dels productes més preuats del Pallars | Jordi Peró
Hi ha millor manera de fer passar el fred que un bon glop d’un dels licors més nostrats, la ratafia? Sempre que es faci amb moderació, no cal dir-ho... Doncs en el sorteig del mes de novembre de Pallars Digital oferim a tots els nostres associats la possibilitat de guanyar una ampolla de ratafia Recossira, gentilesa de la Fundació Casanovas-Sansa. Atents perquè en sortegem un parell i això significa que hi haurà dos guanyadors!

Entraran en el sorteig, com sempre, tots aquells socis i sòcies de Pallars Digital que s'hagin registrat abans del dia 20 de novembre. Serà al voltant del mateix dia 20 quan sortejarem entre tots els associats les dos ampolles de ratafia. Molta sort!

10è concurs de ratafia

La Fundació Casanovas-Sansa, amb seu a Sort, continua liderant el projecte Recossira de seguiment, suport i ajut a les persones grans. De fet, la recepta de la ratafia Recossira surt de la tradició que atresoren les persones grans de la comarca del Pallars Sobirà. Pel proper dia 9 de novembre organitza, i ja en van 10 edicions, el concurs de ratafia del Pallars en el marc de la fira de tardor de Sort.

Hi podran participar totes aquelles persones que portin mig litre de ratafia de nous al Casal Cívic de Sort o bé a l’estand de la Fundació -davant del Cafè Pessets- el mateix dissabte abans de les 18h, hora prevista per l’inici del concurs, que tindrà lloc a la plaça Caterina Albert. L’actor lleidatà Ferran Aixalà amenitzarà el concurs.
 

Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació