Dimecres, 24 d'abril de 2024

Nova derrota del CB Tremp a casa contra el Balaguer B (60-70)

El partit entre el CB Sort i el Sedis s’ha ajornat al dia 1 de desembre

Redacció 4 de novembre de 2019 a les 12:11
El CB Tremp no ha tornat de la jornada de descans amb perspectives de millora. Ben bé el contrari, ja que el dissabte va perdre al pavelló del Joncar contra un rival directe a la classificació, el Balaguer B, per 60-70. El primer quart va ser força igualat i se’l va imposar el CB Tremp per un punt de diferència 17-16. Al segon període els de la Noguera es van distanciar, amb un màxim avantatge de 17-26, per arribar al descans amb un marcador de 28-33.

A la represa, el Balaguer va confirmar estar un pas per davant dels pallaresos, tot i que el Tremp es va arribar a posar a només 4 punts (55-59) a només dos minuts pel final. Lluny de ser un final igualat, el Balaguer va ampliar la seva diferència fins el definitiu 60-70 gràcies al nerviosisme i a la imprecisió dels locals.

Amb aquest resultat, el CB Tremp es manté en l’última posició de la taula amb zero victòries i cinc derrotes. El Sort, que ha ajornat el partit d’aquest cap de setmana contra el Sedis al dia 1 de desembre, continua 12è amb una victòria i tres derrotes. La propera jornada el Sort rep el Penya Fragatina B, mentre que el Tremp juga també a casa contra el Vallfogona.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4