Dijous, 25 d'abril de 2024
ciclisme

​La Pobla de Segur acull una nova competició d’enduro en BTT

Batejada com a ‘Raiers’, tindrà lloc aquest cap de setmana de Tots Sants als termes de la Pobla i Conca de Dalt

Redacció 30 d'octubre de 2019 a les 11:37
Imatge d’arxiu d’una competició d’enduro a Vielha | Deskonecta
La Pobla de Segur acull aquest cap de setmana una nova competició esportiva d’enduro BTT. Batejada com a Raiers Enduro BTT, comptarà amb diferents circuits per on es realitzaran les baixades, ubicats als termes municipals de la Pobla de Segur i Conca de Dalt. La competició, organitzada per Deskonecta i l’Ajuntament de la Pobla de Segur, espera la participació d’un centenar de riders vinguts de tota la península.

Es podrà participar en les diferents categories, des de cadets fins a Master 50. Des de l’organització es convida a descobrir un nou format d’enduro amb aquesta competició, que constarà d'una prova especial el dissabte que servirà de classificatòria per al diumenge i que també puntuarà per a la prova.

Les proves d'enduro BTT són carreres disputades per senders i camins, en què cada participant lluita contra el cronòmetre de forma individual. La prova consta de diversos trams cronometrats units per trams d'enllaç amb temps tancats. Els trams cronometrats són individuals i majoritàriament en baixada, mentre que els trams d'enllaç han d’efectuar-se pedalant. 

Aquesta competició és el preludi d’entrada a la lliga d’Enduro Bukardo, que té previst organitzar per a l’any 2020 dues competicions a Catalunya, una a la Val d’Aran i l’altra a la Pobla de Segur, que es complementaran amb altres quatre competicions a la Rioja i el País Basc.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació