16 d'abril de 2024
accident

Arrenca la tanca de l’Escola Valldeflors de Tremp amb un tractor i l’abandona al pati

Mossos d’Esquadra i Policia Local estan investigant l’acció, que el propietari del vehicle nega haver comès

Jordi Ubach Llorens 23 d'octubre de 2019 a les 10:09
El tractor dins el pati amb la tanca destrossada en primer terme a primera hora d’aquest matí | Jordi Ubach
Incident surrealista el que ha succeït aquest plujós dimarts a la nit a la capital del Pallars Jussà. Un tractor s’ha emportat dos trams de la tanca perimetral i un banc de l'Escola Valldeflors de Tremp i ha estat abandonat a l’interior del pati. Es desconeix qui ha estat l’autor de l’acció, que s’està investigant per part dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local. 

El propietari del vehicle ha mostrat aquest matí la seva sorpresa pel succés comès amb el seu tractor i ha negat tenir-hi cap relació. Abans dels fets, segons explica, el tractor estava estacionat al carrer Lleida després que hagués passat la revisió en un taller mecànic proper. Segons els primers indicis, algú va aconseguir obrir i posar en marxa el vehicle per cometre l’acció. 
 

Policia, personal de l’Ajuntament i de l’escola revisant les afectacions aquest matí. Foto: Jordi Ubach


Els fets van tenir lloc a quarts d’11 de la nit. Segons les primeres investigacions, el tractor va entrar de cul a l’escola, pel carrer Lleida, passant entre dos arbres i emportant-se part de la tanca i un banc de l’interior del pati. Aquest matí tècnics de la brigada municipal i el propietari del vehicle l’han retirat abans de l’entrada dels alumnes a l’escola, que no ha patit cap alteració en el seu funcionament.

Fonts municipals han explicat que l’Ajuntament de Tremp ja s’ha posat en contacte amb l’empresa que va instal·lar la tanca per reparar-la el més aviat possible. La brigada municipal també reposarà de nou el banc malmès. De moment i fins que la tanca no es pugui reparar, s’ha posat una reixa per tal de tancar el perímetre de l’escola de manera provisional.
 

Reixa provisional al punt on s’ha arrenca la tanca perimetral. Foto: Anna Llorens

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació