Dimecres, 24 d'abril de 2024

Derrotes del CB Sort (77-34) i del CB Tremp a la pròrroga (69-74)

Els dos equips es troben a la zona baixa de la taula

Redacció 21 d'octubre de 2019 a les 11:51
Mala jornada pels equips pallaresos de bàsquet. El CB Tremp va perdre a la pròrroga a casa davant la visita del CB Mollerussa per 69-74. Després d’un bon inici, els pallaresos van anar a remolc fins a la mitja part, on es va arribar amb un resultat de 34-38. A la represa, un parcial de 21-12 al tercer quart va posar el Tremp per davant, amb un màxim avantatge de 8 punts (63-55) a falta de cinc minuts, però els visitants van aconseguir empatar el matx i aprofitar el desencert local per guanyar a la pròrroga.

Com el Tremp, el CB Sort també va perdre, però de manera més clara, a la pista del Bellpuig per un ampli 77-34. Els locals, un dels equips més forts de la categoria, es van mostrar molt superiors des del primer minut de partit i van passar per damunt del Sort, que comptava amb menys efectius que el seu rival.

Amb aquests resultats, el CB Tremp continua tancant la classificació amb cap victòria i quatre derrotes, mentre que el Sort segueix amb un triomf i dos desfetes a l’11a posició. La propera jornada els del Pallars Sobirà reben el Cervera i el Tremp descansa.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4