Dijous, 25 d'abril de 2024
MINUT A MINUT

EN DIRECTE: Tota la informació sobre la sentència del Suprem, al minut

Segueix al detall totes les reaccions, mobilitzacions, anàlisis i opinions per entendre el veredicte de l'alt tribunal

Bernat Surroca 15 d'octubre de 2019 a les 08:29
 01:19 
Almenys 25 els detinguts a Catalunya pels aldarulls: 13 a Tarragona, 8 a Lleida, 3 a Barcelona i 1 a Sabadell. Les detencions s'han fet per motius diversos, com desordres públics o atemptat a agents de l'autoritat.

 01:08 
Els CDR responen a Aragonès: "Les úniques actituds violentes que hi ha les exerceixen els Mossos. El que haurien de fer és apartar Buch, dissoldre la BRIMO i treure-li les competències atorgades aquests dies a la policia espanyola".

 00:33 
Batalla campal a Sabadell després d'una protesta davant la comissaria de la policia espanyola. Crònica d'Albert Segura, amb fotos de Juanma Peláez.

 00:33 
Els Mossos confirmen que a hores d'ara hi ha 25 detinguts a Catalunya: 3 a Barcelona, 13 a Tarragona, 1 a Sabadell i 8 a Lleida.

 00:11 
Collboni condemna els "actes de violència" d'aquesta nit a Barcelona i remarca que "el dret de manifestació i protesta s'ha d'expressar des del respecte i la convivència".

 23:56 
Colau rebutja les càrregues policials contra gent pacífica i els incendis d'aquesta nit a Barcelona: "Cal que totes les institucions facin una crida a la calma".
 

 23:56 

 23:56 
"És evident que no estem davant d'un moviment ciutadà pacífic, sinó coordinat per grups que utilitzen la violència al carrer per trencar la convivència a Catalunya". Així s'han referit aquest dimarts a la nit fonts de la Moncloa als darrers esdeveniments a Catalunya, afegint-hi que "una minoria està volent imposar la violència als carrers de les ciutats catalanes", per la qual cosa avisen que el seu objectiu és "garantir la seguretat i la convivència a Catalunya".

 23:55 
Ponsatí exigeix la dimissió del conseller Buch per les càrregues policials als disturbis de Barcelona. L'exconsellera del govern Puigdemont defensa que el polític del PdeCat no segueixi a l'executiu de Torra.

 23:52 

Entrades anteriors »

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació