Dimarts, 23 d'abril de 2024
tren de la pobla

Servei d'autobús substitutori a la línia Lleida-la Pobla per tasques de manteniment

Els treballs afectaran aquest cap de setmana el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur

Redacció 4 d'octubre de 2019 a les 11:56
El tren de la línia Lleida-la Pobla | FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens aquest cap de setmana en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur, en totes dos direccions, degut a la millora de les infraestructures i als treballs de manteniment programats que està efectuant a les unitats de tren.   

Com a alternativa per garantir la mobilitat de les persones usuàries, FGC facilitarà un servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur, amb l'horari de sortida habitual. L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això, també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús algunes circulacions que es poden consultar en aquest enllaç.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació