Dissabte, 20 d'abril de 2024
Diputació de lleida

Gerard Sabarich i Josep Vidal, nous assessors del Pirineu a la Diputació

Treballaran colze a colze juntament amb els dos diputats pallaresos, Marc Baró i Josep Ramon Fondevilla, i el de l’Alt Urgell, Antoni Navinés

Jordi Ubach Llorens 4 d'octubre de 2019 a les 10:28
Imatge de la façana de la Diputació de Lleida | Arxiu
Els alcaldes de Rialp i de Llavorsí, Gerard Sabarich (JxCat) i Josep Vidal (Fem Municipi-ERC) seran els nous assessors de polítiques per al Pirineu de la Diputació de Lleida. Tal i com ha avançat Segre, tots dos han estat nomenats pels seus respectius partits, JxCat i ERC, que des del passat mes de juliol formen equip de govern a l’ens provincial sota la presidència del republicà Joan Talarn.

Aquests dos nous càrrecs treballaran conjuntament amb els diputats del Pallars -Marc Baró i Josep Ramon Fondevilla- i el de l’Alt Urgell -Antoni Navinés, que també és vicepresident de l’ens provincial- en una taula on es tiraran endavant projectes que tinguin en compte la realitat del Pirineu. Els esforços també se centraran en contrarestar el desequilibri existent entre les comarques pirinenques i les de la Plana de Lleida, segons ha explicat Josep Vidal a Pallars Digital.

La taula es va reunir per primer cop la setmana passada i s’espera que properament aquest nou òrgan es reuneixi amb el president de la Diputació, Joan Talarn. Aquesta serà la primera experiència de Josep Vidal a la Diputació de Lleida. No és el cas de Gerard Sabarich, que ha format part de la corporació els últims vuit anys i que en l'anterior legislatura va ser el vicepresident tant de la Diputació com del Patronat de Turisme.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació