Divendres, 19 d'abril de 2024

El CB Sort s’emporta el derbi pallarès contra el CB Tremp (91-81)

Els homes de César Fernández s’imposen amb un inspirat Eduard González, autor de 37 punts

Redacció 30 de setembre de 2019 a les 12:05
Aquest cap de setmana ha arrencat la competició de lliga en bàsquet i ho ha fet amb un derbi pallarès, el que ha enfrontat el Club Bàsquet Sort amb el Club Bàsquet Tremp al grup 4 de Tercera Catalana. Els del Sobirà es van imposar dissabte per 91 a 81 en un partit força igualat que va començar amb un clar domini de l’equip local, liderat per un gran Eduard González, autor de 37 punts.

Els trempolins van adjudicar-se el segon quart, gràcies a les bones actuacions de Sergi Viñuela i Ruben Rodríguez, autors de 25 i 23 punts respectivament. El Sort va tornar a reaccionar després del descans i ja va aconseguir rendes fins i tot superiors als 10 punts fins el màxim avantatge (87-72). Finalment el marcador va quedar en un clar 91-81 pels del Sobirà, que estrenen la competició amb victòria.

Amb aquest resultat, el CB Sort se situa al grup capdavanter de la classificació amb una victòria i cap derrota, el contrari que el Tremp. La propera jornada els del Sobirà viatgen a la pista del Vallfogona, mentre que el Tremp rebrà el CB Borges-Garrigues.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4