16 d'abril de 2024
joves

El Bus de la Festa del Pallars Jussà tanca l’estiu amb més de 1.300 usuaris

La difusió i la modificació dels horaris han provocat aquest significatiu augment

Redacció 25 de setembre de 2019 a les 11:31
El Bus de la Festa del Pallars Jussà ha tancat aquest estiu amb un balanç de 1.327 usuaris, una xifra lleugerament superior a la mitjana de les darreres cinc edicions. Aquest estiu s’han cobert un total de 13 itineraris, cinc amb sortida i arribada a la Pobla de Segur i vuit a Tremp. Aquest servei, impulsat per l’Oficina Jove del Pallars Jussà i amb els suport de diferents ajuntaments i comissions de festes, té com a objectiu la prevenció dels accidents de trànsit els dies de més afluència de joves a les festes locals. 

En els darrers anys s’han dut a terme campanyes de difusió a través de les xarxes socials amb l’objectiu de conscienciar els joves de la importància del bus com a mitjà segur sobretot en el retorn de la festa. També s’han ajustat els horaris per tal que els joves que en fan ús el puguin aprofitar el màxim possible. 

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, considera que, després de 16 anys de funcionament, el Bus de la Festa manté una important funció social en les noves generacions que “són conscients de la importància d’una mobilitat segura”. Les festes més concorregudes aquest estiu al Pallars Jussà, pel que fa als usuaris del bus, han estat Figuerola d’Orcau, Salàs del Pallars i la Pobleta de Bellveí.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació