Divendres, 19 d'abril de 2024
comerç

Continua la formació per als comerciants del Pallars Jussà

El cicle de seminaris d’informàtica i entorn digital de l’Ajuntament de Tremp per a comerciants torna aquesta tardor

Redacció 24 de setembre de 2019 a les 10:39
Imatge d’arxiu d’un dels seminaris per a comerciants | Ajuntament de Tremp
Amb l’objectiu de millorar les competències digitals i treure el màxim profit de les eines que ofereix l’entorn web, l’Ajuntament de Tremp organitza un cicle de quatre seminaris adreçats al sector del comerç. Cadascun d’ells pretén facilitar una sèrie de competències bàsiques en noves tecnologies, proporcionar tècniques per dinamitzar l’entorn social del comerç, potenciar la creativitat en l’ús de les diferents eines disponibles a la web i crear un espai comercial atractiu per augmentar les vendes.

Els dos primers seminaris van tenir lloc a la primavera i els propers mesos d’octubre i novembre se celebraran els altres dos, relacionats amb les xarxes socials i la venda online. Es tracta en aquesta ocasió de dos temes d’actualitat que cal conèixer i saber com poden ajudar al petit comerç a destacar, posicionar-se i millorar la seva competitivitat.

Aquest cicle està obert a tots els petits empresaris i treballadors del sector del comerç del Pallars Jussà i per participar-hi només cal formalitzar la inscripció via correu electrònic o per telèfon a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tremp.

Aquest cicle forma part d’un projecte que l’Ajuntament de Tremp desenvolupa en el marc del programa Treball a les 7 Comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Compta amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Jussà i els ajuntaments de la comarca i pretén millorar la competitivitat del sector del comerç del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació